Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Vážná nehoda na Lochotíně - aktualizováno

Hasiči vyprošťují jednoho z řidičů, provoz na Studentské byl zastaven

11. října 2022 06:57 , aktualizace 08:33

Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes před šestou hodinou ráno došlo v Plzni na křižovatce Studentská x Komenského x Kaznějovská ulice k vážné dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. Jeden z nich po střetu ještě narazil do dopravní značky a druhý do lampy veřejného osvětlení.


     Asi sedmdesátiletý řidič zůstal ve voze Škoda Felicia zaklíněn, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči muže vyprostili pomocí hydraulických nástrojů a předali ho do péče záchranářů. Ti ho po ošetření na místě transportovali do Fakultní nemocnice Lochotín. "Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Záchranáři zajistili muže narozeného v roce 1951 a transportovali jen s vážnými zraněními na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Muž z druhého automobilu utrpěl středně těžká zranění a při vědomí byl transportován na Akutní příjem téže nemocnice," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Policisté u řidiče druhého vozu, tedy Škoda Octavia, vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou, u řidiče Felicie její provedení nebylo s ohledem na zranění možné.

     Nyní policisté zjišťují, jak k nehodě došlo. Čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.

Aktualizace:

     "Řidič vozidla značky Škoda Felicia narozený v roce 1951 jel po Kaznějovské ulici ve směru od Tachovské, kdy na křižovatce s ulici Studentská nedal přednost řidiči narozenému v roce 1997, který jel s vozidlem značky Škoda Octavia po hlavní pozemní komunikaci ulice Studentská ve směru od Plaské.
     Došlo ke střetu a vozidla se následně střetla s obrubníkem, dopravní značkou a sloupem veřejného osvětlení. U řidiče vozidla Škoda Octavia byl alkohol na místě vyloučen dechovou zkouškou, u druhého řidiče nebyla vzhledem ke zranění dechová zkouška provedena a byl nařízen odběr krve,"
uvedla k nehodě mluvčí policie s tím, že policisté se nehodou dále zabývají.


 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost