Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nemá řidičák, přesto řídil a vezl těhotnou ženu

Záchranáři do nemocnice transportovali těhotnou spolujezdkyni

20. října 2022 15:00 , aktualizace 19:31

Doprava Nehody

     Dnes po druhé hodině odpoledne došlo na silnici vedoucí z Plzně do Rokycan, přímo u začátku města Rokycany, k dopravní nehodě, během které vozidlo Škoda přejelo do protisměru, vyletělo z vozovky, sjelo do příkopu a poté narazilo do silničního mostku.
     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče i jeho spolujezdkyně, která byla ve vysokém stupni těhotenství, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, poskytli řidiči i spolujezdkyni předlékařskou péči a provedli protipožární opatření.
     Podle informací z místa muž z hrozivě vyhlížející nehody vyvázl překvapivě dobře, byl ošetřen na místě a jeho stav nevyžadoval transport do nemocnice. Záchranáři do nemocnice transportovali těhotnou ženu, ani ta ale naštěstí neutrpěla vážnější zranění.     

     Řidič na místě uvedl, že za jízdy na rovném úseku za volantem usnul.

     Komunikace byla během zásahu záchranných složek uzavřena a posléze zprovozněna jedním pruhem.
     Nehodu na místě šetří policie, na jejich podrobnou zprávu zatím čekáme a poté doplníme.

Aktualizace:

     "Vozidlo řídil muž narozený v roce 1990, policisté ho podrobili testu na přítomnost alkoholu, který vyloučil požití alkoholu před jízdou, ale následnou lustrací policisté zjistili, že muž nevlastní řidičský průkaz," uvedl nám mluvčí policie k této nehodě.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.