Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Žena nezvládla řízení a s vozem vyletěla z vozovky

U dnešní dopolední dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky

24. října 2022 11:56 , aktualizace 14:22

Nehody

     Dnes dopoledne kolem jedenácté hodiny došlo na silnici mezi Janovicemi nad Úhlavou a Klatovy k havárii osobního vozidla. Podle informací z místa žena nezvládla řízení, vyletěla mimo vozovku a s vozem skončila na střeše v křoví.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky. Při nehodě utrpěla žena narozená v roce 1980 zranění a po ošetření na místě byla transportována do nemocnice v Klatovech na chirurgii. Podle prvotních informací by ale její zranění neměla být vážná.

     Hasiči zajistili místo události a šetření nehody převzali policisté. "Řidička narozená v roce 1980 z obce u Nýrska jela s vozidlem značky Chevrolet Spark ve směru od obce Janovice nad Úhlavou na Klatovy a po průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu a povaze komunikace, na mokrém povrchu vozovky se dostala s vozidlem do smyku a vyjela vlevo mimo komunikaci, kde se vozidlo přetočilo na střechu," uvedla nám mluvčí policie a tím, že dechová zkouška byla u řidičky s negativním výsledkem.

Foto HZS

 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.