Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Teprve osmnáctiletý mladík nezvládl řízení

Při nárazu do sloupu byl zraněn osmnáctiletý spolujezdec

9. listopadu 2022 15:31 , aktualizace 16:19

Nehody Záchranáři

      Dnes před druhou hodinou odpoledne došlo mezi Nepomukem a Dvorcem k dopravní nehodě, při které osobní vůz Ford se dvěma mladíky narazil do sloupu.
      Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody i protipožární opatření a záchranáři si do péče převzali zraněného spolujezdce. "Muž narozený v roce 2004 byl s lehčími zraněními transportován do Fakultní nemocnice Plzeň Bory," uvedl nám záchranáři.

      Jak k nehodě došlo nám poté popsala tisková mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 2004 jel od Nepomuku, v zatáčce nepřizpůsobil rychlost, dostal smyk a narazil do sloupu veřejného osvětlení. Při nehodě byl zraněn spolujezdec stejně starý jako řidič."

      Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají. Provoz v místě nehody byl po dobu zásahu řízen kyvadlově.

Foto HZS

 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.