Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut, na místě zasahují všechny složky IZS

Záchranáři do nemocnice transportují dva středně těžce zraněné muže

24. listopadu 2022 13:40 , aktualizace 19:15

Nehody

     Dnes v půl jedné odpoledne došlo na silnici 27 vedoucí z Plzně na Most, mezi Hadačkou a Plasy, k dopravní nehodě, během které se střetla dvě osobní auta. Z místa bylo hlášeno zaklínění a možné vážné zranění dvou osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     "My jsme vyprostili dvě osoby, poskytli jim předlékařskou pomoc a asistovali záchranářům při jejich ošetřovaní. Dále jsme zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření," uvedli nám hasiči s tím, že po dobu zásahu je komunikace č.27/I neprůjezdná.
     "Z místa nehody transportujeme dva muže ve věku 47 a 32 let na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín. Oba utrpěli středně těžké poranění a převážíme je při vědomí," doplnili informace záchranáři.

     "Z dosavadního šetření vyplývá, že řidička narozená v roce 1984 a jedoucí s vozem Volvo ve směru od Plas na Hadačku předjížděla před ní jedoucí kolonu vozidel. Z této kolony vybočilo vozidlo Dacia, které řídil muž narozený v roce 1989, došlo k bočnímu střetu s vozem Volvo, po kterém Dacia vyjela z vozovky, vjela do příkopu a následně narazila do kmene vzrostlého stromu," popsala nám nehodu tisková mluvčí policie s tím, že při nehodě byl zraněn řidič a spolujezdec z Dacie, řidička Volva vyvázla bez zranění.

     Nehodou se dopravní policisté i nadále zabývají.

Foto: HZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!