Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

V převráceném autě zůstal zaklíněný řidič

Další dnešní ranní nehoda, hasiči se k muži museli dostat pomocí hydraulických nástrojů

10. února 2023 08:23 , aktualizace 09:51

Hasiči Nehody Záchranáři

    Dnes těsně po sedmé hodině ráno došlo u Sytenského rybníku mezi Sytnem a Sulislaví nedaleko Stříbra k dopravní nehodě, při které osobní vůz havaroval mimo silnici a zůstal převrácený na boku. Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči stabilizovali vozidlo a pomocí hydraulických nástrojů vyprostili zaklíněného řidiče, kterého předali do péče záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1994 jel s vozem Volkswagen Bora od Úlic na Stříbro, při průjezdu levotočivou zátočinou nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a dostal s vozidlem smyk, následkem kterého vyjel mimo komunikaci a havaroval v pravém silničním příkopu," popsala tisková mluvčí policie s tím, že provedená dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní.

     Dopravní nehodu šetří policisté dopravního inspektorátu Plzeň - venkov.

Aktualizace:

     Tisková mluvčí záchranářů k nehodě doplnila: "Záchranáři na místě ošetřili muže ročník 1994. Muž utrpěl lehčí zranění, pro závažný mechanizmus nehody směřován na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín."


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.