Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou vozů

U dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky

13. února 2023 12:23 , aktualizace 17:33

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes po půl dvanácté dopoledne došlo u Běšin na Klatovsku k dopravní nehodě, při které se čelně střetly dva osobní vozy a po střetu skončil jeden z nich mimo silnici v příkopu.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali dva zraněné. "Z místa transportujeme muže narozeného v roce 1959 a ženu narozenou v roce 1961, oba s lehkými zraněními do nemocnice v Klatovech," uvedli nám záchranáři.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1948 jel s vozem Škoda Octavia od Klatov a z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s vozem Audi Q3, ve kterém cestoval řidič narozený v roce 1958 a spolujezdkyně narozená v roce 1961," popsala nám nehodu tisková mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučeno dechovými zkouškami.

Foto PČR

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.