Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

S autem se převrátil na střechu

K dopravní nehodě vyjely všechny záchranné složky

14. února 2023 11:38 , aktualizace 11:38

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes před půl devátou ráno došlo na silnici 187 u Nepomuku k dopravní nehodě, při které se osobní vůz po vyjetí ze silnice převrátil na střechu.

     Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali řidiče a jeho spolujezdkyni. Ukázalo se ale, že oba měli veliké štěstí.

     "Záchranáři na místě ošetřili muže narozeného v roce 1991 a ženu narozenou v roce 1965. Oba byli ponecháni na místě, jejich stav nevyžadoval transport do zdravotnického zařízení," uvedli nám záchranáři.

     Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidič vozidla Alfa Romeo narozený v roce 1991 nepřizpůsobil rychlost jízdy a na kluzké vozovce dostal s vozidlem smyk. Následně vyjel mimo komunikaci, kde havaroval s vozidlem na střeše."

     Vzhledem k tomu, že při havárii v podstatě nedošlo ke zranění osob a požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou, vyřídili policisté dopravní nehodu s řidičem uložením blokové pokuty.

Foto HZS

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.