Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Po střetu skončily dva vozy mimo silnici

Dopravní nehoda zkomplikovala dopravu mezi Plzní a Karlovými Vary

23. února 2023 12:44 , aktualizace 13:40

Doprava Nehody

     Dnes před půl dvanáctou dopoledne došlo na silnici I/20 z Plzně na Karlovy Vary na úrovni Kůští k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy, z nichž jeden táhl přívěsný vozík s betonem. Oba vozy po střetu skončily mimo silnici.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněnou ženu.
     "Z dopravní nehody záchranáři odtransportovali ženu narozenou v roce 1996 s lehčími zraněními k observaci do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů. 

     Provoz v místě je přerušen, hasiči zajišťují i úklid trosek a betonu z vozovky.

     Okolnosti dopravní nehody šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1984 jel s vozem Kia a připojeným přívěsným vozíkem jel ve směru od Karlových Varů na Plzeň, když dle všeho vlivem přetížení došlo k rozkmitání přívěsu, který vybočil do protisměru a střetl se s protijedoucím vozem Audi řidiče narozeného v roce 1996. Při nehodě utrpěla zranění spolujezdkyně z vozu Audi narozená v roce 1996.
     Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají,
" popsala okolnosti nehody tisková mluvčí policie s tím, že v současné chvíli je provoz v místě řízen kyvadlově a obousměrný provoz by měl být obnoven kolem druhé hodiny odpoledne.

Foto HZS

Pdigital

Orientujeme se na výkonnostní kampaně a budování značky na sociálních sítích. Naší expertízou jsou PPC kampaně a správa sociálních sítí (obsah i výkonnostní kampaně).