Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Senior se s autem doslova vklínil mezi další dva vozy

Při odpolední dopravní nehodě byla poškozena tři auta a zraněni dva lidé

28. února 2023 17:03 , aktualizace 17:49

Nehody

     Dnes před třetí hodinou odpoledne došlo v ulici Přátelství v Dýšině, což je obec v okrese Plzeň-město, nacházející se osm kilometrů severovýchodně od Plzně, k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy a dodávka.

     Z místa bylo hlášeno možné zranění několika osob, takže k nehodě vyjeli záchranáři, kteří si převzali do péče řidiče a spolujezdkyni z vozu Peugeot.

     Jak k nehodě došlo nám popsala mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1953 jel s vozem Peugeot 206 a nepřizpůsobil rychlost jízdy situaci v silničním provozu, kdy před ním s vozem Audi zastavila řidička narozená v roce 1983, která chtěla odbočit vlevo a dávala přednost protijedoucímu vozu.
    Řidič vozu Peugeot se snažil zabránit střetu tak, že strhl řízení vlevo, ale i přesto narazil do vozidla Audi a navíc se ještě střetl s protijedoucím vozem Citroen Jumper, které řídil muž narozený v roce 1988. Po střetu bylo navíc vozidlo Citroen odraženo na betonový plot."

    Policisté u všech řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.


 


 


Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.