Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda, na místě více zraněných včetně dětí

Dnes ráno došlo k velmi vážné dopravní nehodě na přivaděči od Přeštic na Plzeň

1. dubna 2023 09:44 , aktualizace 11:02


     Dnes těsně před osmou hodinou ráno došlo k velmi vážné dopravní nehodě na přivaděči od Přeštic na Plzeň, během které se za sjezdem na Dobřany střetly dva osobní vozy. Z místa bylo hlášeno zranění více lidí bohužel včetně čtyř dětí, takže k nehodě samozřejmě okamžitě vyjeli policisté, hasiči a několik sanitek.

     Záchranáři si do péče převzali čtyři děti narozené v letech 2007 - 2010, jednalo se o tři děvčata a jednoho chlapce, a dva dospělé muže. Po ošetření na místě je se středně těžkými zraněními, ale všechny při vědomí a mimo ohrožení života, transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.

     Podle informací přímo z místa jel vůz Ford řidiče narozeného v roce 1995 v levém pruhu a předjížděl vůz Mazda řidiče narozeného v roce 1971. Ve chvíli, kdy Ford míjel Mazdu, řidič Mazdy náhle přejel do levého pruhu, narazil do Fordu a do svodidel, roztočil se a vyletěl s vozem vpravo mimo silnici, kde prorazil plot a několikrát se převrátil na poli.
     Ve Fordu je řidič sám, v Mazdě cestoval řidič a výše uvedené čtyři děti.

     Nehodu samozřejmě na místě šetří policisté, kteří si na místo přivolali i specialisty z firmy Drony SIT, k přesnému zaměření nehody. Podle mluvčí policie měli oba řidiči test na přítomnost alkoholu negativní.


 


Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.