Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Po nehodě zůstala zraněná řidička zaklíněná v autě

Zaklíněnou ženu museli hasiči vystříhat pomocí hydraulických nástrojů

26. dubna 2023 12:43 , aktualizace 12:55

Doprava Nehody


     V pondělí před devátou hodinou dopoledne došlo na silnici I/6 mezi Chebem a Pomezím nad Ohří k dopravní nehodě, při které se střetl nákladní automobil Mercedes s osobním vozem Škoda Fabia.
     Z místa bylo hlášeno zranění a zaklínění řidičky osobního vozu, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby. Silnice byla na několik hodin zcela uzavřena.

     "Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. Z havarovaného osobního auta bylo nutné vyprostit zraněnou řidičku, hasiči použili hydraulické vyprošťovací nástroje. Zároveň na žádost lékaře záchranné služby připravili prostor pro přistání vrtulníku a po transportu zraněné řidičky zajistili únik provozních kapalin," popsali hasiči.'
     "Ženu jsme s vážnými poraněními dolních končetin po ošetření a zajištění leteckou cestou transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň," doplnil mluvčí záchranářů.

     "Třiadvacetiletá řidička vozu Škoda Fabia ze zatím nezjištěných příčin přejela do protisměru kde se střetla s protijedoucím nákladním vozem řidiče narozeného v roce 1965. Řidič se po nehodě podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem, u řidičky nebylo s ohledem na zranění provedení dechové zkoušky možné a byl proto zajištěn odběr krve v nemocnici," uvedl tiskový mluvčí policie s tím, že policisté se okolnostmi nehody dále zabývají.     

Foto HZS

Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.