Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při střetu vozů byli zraněni čtyři senioři

Po nedání přednosti skončil vůz v silničním příkopu

8. června 2023 13:48 , aktualizace pátek 9. června 20:24

Doprava Nehody


     Dnes dopoledne před jedenáctou hodinou došlo na křižovatce ulic Branecká a Tachovská v Halži u Tachova ke střetu dvou osobních vozidel, z nichž jedno bylo odraženo do silničního příkopu.
     Z místa bylo hlášeno zranění čtyř osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

      Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a likvidaci unikajících provozních kapalin sorbentem, zatímco záchranáři si do péče převzali jednoho muže muže a tři ženy. 

     Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidička narozená v roce 1953 s vozem Opel vyjížděla z vedlejší pozemní komunikace, přičemž nerespektovala dopravní značku Stůj, dej přednost v jízdě!, vjela do křižovatky a střetla se zde s vozidlem Volkswagen řidiče narozeného v roce 1952 jedoucím po hlavní pozemní komunikaci. Po nárazu skončilo vozidlo Opel v levém silničním příkopu, vozidlo Volkswagen částečně vlevo na komunikaci.
     Provedené dechové zkoušky byly u řidiče i řidičky negativní, oba utrpěli zranění, stejně jako dvě spolujezdkyně z vozidla Volkswagen narozené v letech 1953 a 1957. Příčinou nehody se policisté nadále zabývají."

Foto HZS

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.