Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou aut

Řidič začal před zatáčkou předjíždět traktor a střetl se s protijedoucím vozem

19. července 2023 15:18 , aktualizace 16:45

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři


     Dnes kolem půl druhé odpoledne došlo na silnici 1868 u obce Zborovy na Klatovsku k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz Ford s terénním pickupem Land Rover. Ten po nárazu skončil na boku a začala z něj vytékat nafta.

     Z místa bylo hlášeno několik zraněných, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

      "Jedno vozidlo skončilo na boku a unikala z něj nafta, únik nešlo zastavit v poloze v jaké vozidlo bylo, proto bylo převráceno na kola a tím zamezen únik. Nafta která vytekla byla zasypána sorbentem. Bylo také provedeno protipožární opatření," uvedl nám tiskový mluvčí hasičů.

     Záchranáři si mezitím do péče převzali posádky obou vozidel. "Z místa jsme transportovali ženu a muže, oba narozené v roce 1959 do Klatovské nemocnice. Tam jsme směřovali i muže narozeného v roce 1995," doplnili záchranáři s tím, že nikdo z účastníků by neměl být zraněn vážně.

     "Muž narozený v roce 1959 jel s vozem Ford Focus od Lovčic na Nicov, před zatáčkou asi kilometr před Nicovem začal předjíždět traktor a během tohoto manévru se střetl s protijedoucím vozem Land Rover Defender řidiče narozeného v roce 1995. Ve Fordu s řidičem cestovala ještě spolujezdkyně," popsal nehodu mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučeno dechovými zkouškami a policisté se nehodou dále zabývají.

Foto HZS

 



KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.