Foto Pátrání

Řidič způsobil vážnou nehodu a utekl

Viník nehody na místě nechal kradené auto, u nehody zasahoval i vrtulník LZS

18. září 2023 14:57 , aktualizace 15:11

Hasiči Záchranáři Nehody Pátrání


    Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo na silnici mezi Chotěšovem a Stodem k dopravní nehodě, při které se střetly tři osobní vozy a jeden z nich se převrátil na střechu.

     K nehodě vyrazily záchranné složky včetně vrtulníku Letecké záchranné služby z Líní.

      Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali unikající provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného muže.
     "Muž narozený v roce 1982 i přes závažný mechanizmus nehody utrpěl lehčí zranění. K dalšímu ošetření byl letecky transportován na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Jak k nehodě došlo poté popsala tisková mluvčí policie: "Neznámý řidič jel s vozidlem Volkswagen Sharan, který je veden v našich evidencích v pátrání, od Chotěšova a při průjezdu pravotočivé zatáčky nezvládl řízení, kdy s vozidlem přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem Volkswagen Sharan modré barvy řízeným mužem narozeným v roce 1982 a dále ještě s protijedoucím vozidlem Mazda řízeným také mužem narozeným v roce 1982. Vlivem střetu vozidel skončil řidič s vozidlem Mazda v silničním příkopu na střeše a při nehodě utrpěl zranění a byl převezen k lékařskému ošetření."

     Viník dopravní nehody, řidič vozu Volkswagen Sharan stříbrné barvy, po střetu skončil s vozidlem v přilehlém poli a po nehodě z místa utekl směrem na Chotěšov.
     Mělo by se jednat o muže středního věku, štíhlé postavy, světlých vlasů a na sobě měl červené triko. V případě poznatku k osobě viníka dopravní nehody kontaktujte dopravní inspektorát územního odboru Plzeň venkov, kteří se zabývají šetřením dopravní nehody nebo informace sdělte na linku 158.

Foto Hasiči

 


Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.