Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto se doslova zaseklo pod přívěs náklaďáku

Ranní dopravní nehodu šetří policie

25. října 2023 08:16 , aktualizace 08:49

Hasiči Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – Za oponou


     Dnes před pátou hodinou ráno došlo ve Strakonické ulici v Horažďovicích k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz Renault s přívěsem nákladního vozu. Na místo vyjížděly všechny záchranné složky.

      Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali řidiče osobního vozu. "Záchranáři ošetřili muže narozeného v roce 1960 s lehčími zraněními, který byl následně transportován do Strakonické nemocnice," uvedla nám mluvčí záchranářů.

      "Řidič narozený v roce 1964 jel se soupravou nákladního automobilu MAN s přívěsem tovární značky PANAV po silnici I. třídy č. 22 v Horažďovicích ve směru od Strakonic, kdy se soupravou následně couval na komunikaci ke sběrnému dvoru, a to v době, kdy od centra Horažďovic na Strakonice jelo vozidlo tovární značky Renault řízené řidičem narozeným v roce 1960 a došlo tak ke střetu přední části vozidla Renault s levým bokem přívěsu.
     Ovlivnění alkoholem bylo u obou řidičů vyloučeno provedenou dechovou zkouškou,"
doplnila informace mluvčí policie s tím, že dopravní nehodu evidují policisté dopravního inspektorátu v Klatovech.

Foto HZS

Za oponou

Jistota skvělého jídla a pití, vynikající gastronomické zážitky, unikátní a inspirativní prostředí... Chutě. Radost. Zážitky. ZA OPONOU.