Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Těžce opilá řidička nezvládla řízení

Auto skončilo pod svahem na střeše a v plotě domu

4. listopadu 2023 09:27 , aktualizace 12:37

Alkohol Nehody

    V noci na dnešek kolem jedné hodiny došlo v Hradci, což je obec v okrese Plzeň-jih ležící asi čtyři kilometry od Stodu, k vážné dopravní nehodě.
     Z místa bylo hlášeno, že osobní vozidlo vyjelo z vozovky, spadlo ze svahu a uvnitř by mohly být zaklíněné dvě osoby. Na místo proto vyjely všechny záchranné složky.

     Ve voze Škoda Felicia cestoval muž a žena, a oba se z něj dostali ještě před příjezdem záchranných složek.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco oba zraněné si do péče převzali záchranáři. "My jsme z místa transportovali ženu narozenou v roce 1987 a muže v roce 1965 oba s lehkými zraněními do nemocnice ve Stodu," uvedli nám záchranáři.

     Vozidlo řídila žena, na které byla již na první pohled jasná značná opilost, což následně potvrdil test policistů.    "Řidička narozená v roce 1987 nadýchala 2,5 promile," doplnil nám informace mluvčí policie s tím, že nehodou se policisté nadále zabývají.

     Ženu tak v nejbližší době čeká obvinění z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: KP a hasiči

 


iPhone Plzeň

iPhone-Plzeň - oprava a servis iPhonů. Nejde nám pouze o rychlou opravu, ale především o kvalitu a preciznost, s níž přistupujeme ke každému zařízení, jako by to bylo naše vlastní.