Foto

Nehoda na křižovatce ulic Studentská x Plaská

V noci na dnešek došlo v Plzni k více dopravním nehodám, zde je další z nich

23. prosince 2023 12:32 , aktualizace 12:32

Nehody


     V noci na dnešek těsně před jednou hodinou došlo v Plzni na křižovatce ulic Studentská x Plaská k další vážné dopravní nehodě, během které se střetla dodávka s osobním vozem. Dodávka po střetu vyjela z vozovky a po travnaté ploše ujela ještě několik desítek metrů.

     Z místa bylo hlášeno jednak zranění asi dvou osob a také, že v dodávce cestovalo několik dětí, takže k této nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili prostor nehody, poskytli první pomoc zraněným, provedli protipožární opatření a také ulidňovali děti z dodávky, kterým darovali hračky dráčků Hasíků. Podle informací z místa se jednalo o ukrajinskou rodinu.

     Záchranáři si do péče převzali dva zraněné ve věku 40 a 27 let a transportovali je na Akutní zónu Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Dle prvotních informací by ale naštěstí jejich ranění neměla být vážná. Jednalo se o řidiče Nissanu a spolujezdkyni z Mercedesu. 
     Záchranáři samozřejmě také zkontrolovali všechny děti, ale ty naštěstí vyvázly bez zranění. 

       „Řidič vozidla Mercedes narozený v roce 1994 jel po ulici Na Sudech směrem ke Studentské, kde podle dosud zjištěných informací nedal přednost vozidlu Nisan řidiče narozeného v roce 1983 jedoucímu z centra Plzně na Třemošnou. Provedené dechové zkoušky byly negativní,“ doplnila informace mluvčí policie s tím, že veškerými okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají.





AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.