Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Projela zdí, narazila do domu, utekla od nehody a po zadržení měla test pozitivní na pervitin

Ženě za ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí až tři roky vězení

pátek 5. ledna 16:12 , aktualizace 16:16

Drogy Hasiči Nehody Policie

Partner článku – www.rb.cz


     Ve středu v devět hodin dopoledne vyjížděli hasiči a policisté k dopravní nehodě, během které osobní vůz značky Audi vyletěl ze silnice, prorazil betonový plot a nakonec ještě narazil do rodinného domu.

     Řidička vozu prakticky okamžitě po nehodě z místa utekla.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření, zlikvidovali uniklé provozní kapaliny, a protože trosky plotu byly i na silnici v nepřehledném úseku, řídili provoz v místě kyvadlově. 

     Dopravní policisté i hlídka z místního obvodního oddělení mezitím zahájili pátrání po řidičce a o chvíli později ji zadrželi.

      "Žena narozená v roce 1990 a jedoucí s vozidlem značky Audi směrem do Žinkov nepřizpůsobila rychlost jízdy, najela na krajnici, dostala smyk a přejela do protisměru, kde došlo ke střetu s betonovým plotem a domem. Poté řidička z místa nehody odešla," popsala nám nehodu mluvčí policie.

     Proč žena z místa nehody utekla záhy vysvětlily policií provedené testy. "Test na přítomnost alkoholu byl negativní, ale test na omamné látky reagoval pozitivně na amfetamin a metamfetamin, tedy na pervitin," dokončila mluvčí policie s tím, že policisté poté ženu transportovali do zdravotnického zařízení k odběru krve a moči.

Foto Hasiči


www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!