Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nehoda těžce opilé řidičky uzavřela silnici z Plzně do Plas

Zraněná žena po nehodě nadýchala téměř dvě promile

úterý 16. ledna 08:51 , aktualizace čtvrtek 18. ledna 09:03

Alkohol Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     V noci na dnešek před desátou hodinou došlo k vážné dopravní nehodě na silnici z Plzně do Plas nedaleko odbočky na Horní Břízu.
     Z místa bylo hlášeno převrácené auto a možné vážné zranění ženy, takže k nehodě vyjížděly všechny záchranné složky.

     "Provedli jsme protipožární opatření a asistovali záchranářům při ošetřování zraněné osoby. Následně jsme pomohli odtahové službě s naložením auta," uvedli nám hasiči.

    "My jsme na místě ošetřili ženu narozenou v roce 1979, která utrpěla středně těžké zranění, a poté ji při vědomí transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," doplnili záchranáři.

     "Řidička narozená v roce 1979 jela s vozidlem Peugeot po silnici I/27 ve směru na Kralovice a asi 500 metrů za odbočkou na Horní Břízu nepřizpůsobila rychlost dopravně technickému stavu vozovky, konkrétně náledí. S vozidlem tak dostala smyk a vjela do pravého silničního příkopu, kde narazila do stromu a vlivem nárazu bylo vozidlo odmrštěno zpět na silnici, kde skončilo na střeše," sdělila nám k nehodě tisková mluvčí policie s tím, že policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,9 promile.

     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: HZS

 




AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.