Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič s autem narazil do betonové propusti

Muž při nehodě utrpěl zranění, za volantem vozu neměl vůbec co dělat

středa 17. ledna 12:28 , aktualizace 12:28

Hasiči Nehody Záchranáři


     Včera v pět hodin odpoledne došlo v Dobřanech k dopravní nehodě, během které osobní vůz Peugeot vyjel ze silnice a v travnatém příkopu narazil do mostku.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Zásah poněkud komplikovalo chybné oznámení místa nehody, takže záchranné složky vyjely ke Keramičce, nakonec ale bylo místo nehody nalezeno na konci Přeštické ulice.

     Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a staršímu řidiči poskytli předlékařskou první pomoc. Poté si muže do péče převzali záchranáři.
     "Muže narozeného v roce 1942 jsme s četnějšími lehkými zraněními transportovali do nemocnice ve Stodu," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

    "Řidič narozený v roce 1942 s vozidlem Peugeot v Dobřanech z dosud nezjištěných příčin přejel levého silničního příkopu, kde havaroval do betonové propusti. Dechová zkouška u řidiče byla negativní, policisté u řidiče ale zjistili, že má platnou blokaci řidičského oprávnění," doplnila k nehodě tisková mluvčí policie s tím, že se policisté nehodou dále zabývají.

Dluhopisy

Porazte inflaci s Dluhopisy - Investujte do tavedených firem a ochraňte své úspory. Nejvíce korporátních dluhopisů s notářským zápisem o přímé vykonatelnosti. Nakupujte dluhopisy zdravých českých firem na nejstarší dluhopisové platformě. Nízké minimální investice. Přední informační servis.