Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta se silně opilým chodcem

Muž se doslova vpotácel do jízdní dráhy vozu, po střetu mu policisté naměřili téměř tři promile

pátek 19. ledna 19:30 , aktualizace 20:17

Nehody

     
     Dnes před sedmou hodinou večer došlo v Plzni na Chodském náměstí k dopravní nehodě, během které se střetlo osobní vozidlo s chodcem.

     Podle informací z místa se muž doslova vpotácel do vozovky mimo přechod a přímo před přijíždějící vozidlo značky Renault, které ho srazilo bokem.

     K nehodě vyjeli mimo policistů i záchranáři, kteří si do péče převzali silně opilého chodce, který dle všeho neutrpěl vážnější zranění a transportovali jej do nemocnice spíše jen z preventivních důvodů.

     "Mohu potvrdit, že policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo na Klatovské třídě v Plzni. Z dosavadního šetření vyplývá, že muž narozený v roce 1961 měl vejít do vozovky před jedoucí vozidlo. Řidič osobního vozidla i chodec se podrobili dechové zkoušce. U řidiče byl výsledek negativní a chodec nadýchal bezmála tři promile alkoholu. Nehodou se dopravní policisté i nadále zabývají," uvedla nám mluvčí policie.


 


Dluhopisy

Porazte inflaci s Dluhopisy - Investujte do tavedených firem a ochraňte své úspory. Nejvíce korporátních dluhopisů s notářským zápisem o přímé vykonatelnosti. Nakupujte dluhopisy zdravých českých firem na nejstarší dluhopisové platformě. Nízké minimální investice. Přední informační servis.