Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda, zraněného muže museli hasiči z vraku vyprostit

K nehodě vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník LZS

čtvrtek 25. ledna 18:38 , aktualizace 18:38

Hasiči Nehody Záchranáři


     Dnes kolem páté hodiny odpoledne došlo mezi Lomem u Stříbra a Holyní k dopravní nehodě, během které osobní vůz vyjel ze silnice a narazil do stromu. 

     Z místa bylo hlášeno zranění a zaklínění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a vzhledem ke stavu zraněného muže byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby.

     Hasiči museli po zajištění prostoru vyprostit z vozu zraněného a zároveň provedli i protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin.

     Zraněného si poté do péče převzali záchranáři. "Záchranáři si po vyproštění od HZS převzali do péče muže, který utrpěl středně těžká zranění, s nimiž byl při vědomí transportován cestou LZS na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1986 jel s vozidlem Peugeot od obce Svojšín na Lom u Stříbra a z dosud nezjištěných příčin přejel do levého silničního příkopu, kde narazil do stromu. Vzhledem k jeho zranění nebylo možné provést dechovou zkoušku a byl u něj nařízen odběr krve. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Tachov," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto: HZS

 



Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.