Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič za jízdy zkolaboval a auto narazilo do domu

U nehody zasahují všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS

pátek 2. února 17:18 , aktualizace 19:09

Hasiči Nehody Záchranáři

Partner článku – Ski klinovec


     Dnes před pátou hodinou odpoledne došlo ve Štítarech u Hostouně k dopravní nehodě, během které osobní vůz Ford narazil do zdi domu.

     Z místa bylo hlášeno možné vážné zranění řidiče, kterého z vozu vyprostili svědci, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby.

         Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného. 

     "Vše zatím nasvědčuje tomu, že muž narozený v roce 1995 utrpěl zdravotní indispozici a vozidlo poté narazilo do domu. Zraněného jsme se středně těžkým zraněním transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1995 jel s vozidlem Ford Fusion ve směru jízdy od obce Bělá nad Radbuzou na obec Vítání a v obci Štítary vyjel z dosud nezjištěných příčin vlevo mimo komunikaci, kde čelně narazil do budovy. Řidič byl letecky přepraven do nemocnice, kde byl i zajištěn odběr krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn alkoholem. Ve vozidle cestoval sám. Příčinou a okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají," doplnila k nehodě tisková mluvčí policie.

Foto: HZS, LZS

 




Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.