Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto s tříčlennou posádkou se převrátilo na střechu

Do nemocnice záchranáři transportovali muže, ženu a dítě

Autor: lr čtvrtek 8. února 08:49 , aktualizace 10:42

Hasiči Nehody Záchranáři

Partner článku – Za oponou


     Dnes před čtvrt na devět ráno došlo na silnici mezi Domažlicemi a Kdyní u Smolovského rybníku k dopravní nehodě, během které došlo k převrácení vozu Peugeot na střechu.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali posádku vozu.

     "Tři osoby z vodidla byly transportovány do nemocnice v Domažlicích. Muž narozený v roce 1972 utrpěl lehčí zranění, žena narozená v roce 1983 a dítě ve věku 10 let byli bez viditelných zranění transportováni k observaci," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1972 jel s osobním vozem značky Peugeot ve směru od Kdyně na Domažlice a při průjezdu ostrou pravotočivou zatáčkou na úrovni Smolovského rybníka dostal na mokrém povrchu vozovky s vozidlem smyk. V důsledku toho sjel do pravého příkopu, kde se automobil od hrany příkopu odrazil a převrátil se na střechu. Ve vozidle spolu s řidičem cestovaly další dvě osoby narozené v letech 1983 a 2013," uvedla nám mluvčí policie s tím, že dechová zkouška byla u řidiče negativní. 

Foto HZS

Za oponou

Jistota skvělého jídla a pití, vynikající gastronomické zážitky, unikátní a inspirativní prostředí... Chutě. Radost. Zážitky. ZA OPONOU.