Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mladý řidič nezvládl své BMW a skončil s ním ve sloupu - Déjà vu?

"Najdi pět rozdílů" aneb Během tří dnů druhá, prakticky identická dopravní nehoda v Plzni

Autor: Petr Novák pátek 23. února 14:02 , aktualizace 14:02

Nehody

Partner článku – Za oponou


     Včera těsně po šesté hodině ráno došlo v Plzni na křižovatce ulic U Trati, Borská a Klatovská k dopravní nehodě, během které osobní vůz BMW narazil do sloupu.
      Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco zraněného řidiče si do péče převzali záchranáři. "Muže jsme transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Bory s lehkým zraněním," uvedli nám záchranáři.

     Jak k nehodě došlo nám popsala tisková mluvčí policie: "Dvaadvacetiletý řidič s vozidlem BMW odbočoval směrem doleva do ulice Klatovská. Při odbočování nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povětrnostním podmínkám a dostal s vozidlem smyk, následkem kterého vyjel vpravo mimo vozovku, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení."
     Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají.


     Nepřipomněla vám tato nehoda náhodou něco? Určitě ano, během tří dnů jde totiž již o druhou nehodu mladých řidičů, kteří nezvládli řízení vozů BMW a narazili s nimi do sloupů:

Nepodařený drift

     V pondělí po deváté hodině večer došlo v Plzni v ulici U Prazdroje k dopravní nehodě, během které vůz BMW vyjel ze silnice a narazil do sloupu semaforu na přechodu pro chodce, do kterého se doslova zaklesl.

     Podle informací z místa došlo k nehodě tak, že mladý ukrajinský řidič nezvládl řízení při výjezdu od obchodu Hornbach, kdy chtěl odbočit vlevo, dostal smyk a jeho následkem vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do semaforu.

     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob, na místo tak vyjeli pouze policisté a pracovníci údržby k opravě semaforu.

     Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají.


 


Za oponou

Jistota skvělého jídla a pití, vynikající gastronomické zážitky, unikátní a inspirativní prostředí... Chutě. Radost. Zážitky. ZA OPONOU.