Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Tragická dopravní nehoda, na místě zemřela jedna žena

Tři vážně zranění muži a jedna mrtvá žena, výsledek nedání přednosti v jízdě

Autor: Petr Novák neděle 17. března 18:18 , aktualizace čtvrtek 18. dubna 18:17

Nehody Smrt

     Dnes před třetí hodinou odpoledne došlo na silnici II/199 mezi Tachovem a Trnovou k velice vážné dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy. Vzhledem k tomu, že na místě zemřela jedna žena, o nehodě informujeme se zpožděním, aby krizový intervent mohl nejprve v klidu vyrozumět rodinu.



     Na místo vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby.

    "Záchranáři na místě ošetřili muže narozené v letech 1966 a 1991, které poté oba se středně těžkými zraněními transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín, mělo by se jednat o posádku prvního z vozů.
     Z druhého automobilu jsme převzali muže narozeného v roce 1936, který utrpěl vážná zranění a byl při vědomí letecky transportován na Emergency téže nemocnice.
     Žena narozená v roce 1954, která cestovala na místě spolujezdce, utrpěla velmi vážná zranění. Na místě u ní byla dvě desítky minut prováděna kardio-pulmonálni resuscitace. Bohužel přes veškeré úsilí záchranářů se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněné a lékařka konstatovala její úmrtí," upřesnila nám tisková mluvčí záchranářů.

     Na místo byl povolán koroner k ohledání těla a specialisté z Drony SIT k zadokumentování místa nehody. Šetření okolností a příčin této tragické nehody si převzali kriminalisté.

     "Dle prvotních informací jel řidič narozený v roce 1936 s vozidlem Kia od Pernolce a zřejmě na křižovatce nedal přednost v jízdě vozidlu BMW jedoucímu po hlavní komunikaci, které řídil řidič narozený v roce 1966. Při srážce vozidel utrpěli zranění oba řidiči i spolujezdec z vozidla BMW narozený v roce 1991, bohužel spolujedoucí z vozidla Kia, žena narozená v roce 1954, utrpěla zranění, kterým na místě podlehla.
     Na místo byl přivolán koroner a u zemřelé byla nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Tachov," uvedla nám mluvčí policie.

Foto: svědek, ZZS, Lehký Petry