Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto ve vysoké rychlosti vyletělo z vozovky a skončilo rozbité mezi stromy

K další dnešní dopravní nehodě vyjížděly všechny záchranné složky

Autor: Jana Holá pondělí 6. května 14:30 , aktualizace 14:37

Nehody

Partner článku – Cortusa_group


     Dnes po půl deváté dopoledne došlo u Holýšova u kopce Trný k dopravní nehodě, během které ve vysoké rychlosti vyletěl osobní vůz Audi z vozovky a havaroval v lese.

     Z místa bylo hlášeno možné zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Po příjezdu na místo se ale ukázalo, že posádka vozu měla obrovské štěstí a z děsivě vypadající nehody vyvázla prakticky bez zranění.
     Hasiči ze Stodu zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco policisté zjišťovali, jak k nehodě došlo.

     Podle informací z místa řidič vozu tvrdil, že ho měl prý z vozovky vytlačit nákladní vůz, který poté ujel. Svědek nehody nám však uvedl, že tam žádný nákladní vůz neviděl.

     "Podle dosavadních informací mělo dojít k dopravní nehodě tak, že řidič nákladního vozidla jedoucího v připojovacím jízdním pruhu ve směru jízdy od obce Holýšov na obec Stod při zařazování do průběžného jízdního pruhu ohrozil řidiče osobního vozidla Audi řidiče narozeného v roce 1998 jedoucího v průběžném jízdním pruhu. Ten, aby zabránil střetu, strhl řízení a havaroval mimo komunikaci. Řidič nákladního vozidla z místa nehody odjel. S řidičem vozidla Audi cestovali dva spolujezdci narození v letech 2006 a 2008," uvedla nám mluvčí policie, ale zdůraznila, že přesnou příčinou a všemi okolnostmi dopravní nehody se policisté dále zabývají.

     Požití alkoholu bylo u řidiče Audi vyloučeno dechovou zkouškou. 

Foto Hasiči

Cortusa_group

Pečlivě vybíráme místa, kam umístíme naše projekty. Můžete si tedy být jisti bezpečnou lokalitou v blízkosti přírody i dostupnou z hlediska občanské vybavenosti. Neděláme jen pouhé stavební projekty. Našim klientům plníme sny a přání a pomáháme jim tak vytvořit opravdový domov.