Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Náraz vozu zásilkové služby doslova utrhl zadní část

Ke střetu dvou vozů vyjížděly všechny záchranné složky

Autor: Karel Aleš pátek 10. května 12:30 , aktualizace 12:50

Doprava Nehody

Partner článku – Vyresme.cz


      Dnes před půl devátou odpoledne došlo na silnici číslo I/21 nedaleko Brodu nad Tichou k dopravní nehodě, během které se střetl osobní vůz s vozidlem rozvážkové služby, které náraz doslova odtrhl zadní část.

     Z místa bylo hlášeno zranění jednoho z řidičů, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin pomocí sorbentu.

     Záchranáři si mezitím do péče převzali zraněného řidiče rozvážkové služby. "Na místě jsme ošetřili muže narozeného v roce 1947, který utrpěl lehčí zranění a byl transportován na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí policie.

     "Řidič vozidla Dacia narozený v roce 1947 jel od obce Lom u Tachova k silnici číslo I/21, podle dosud zjištěných skutečností při vjíždějí do křižovatky nerespektoval dopravní značení a nedal přednost v jízdě vozidlu Škoda Octavia řidiče narozeného v roce 1978 jedoucímu z levé strany po hlavní pozemní komunikaci. Došlo ke střetu, při kterém byl zraněn řidič vozidla Dacia. Dechové zkoušky na alkohol byly u obou řidičů negativní. Příčinou a okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají," doplnila mluvčí policie.

     Doprava na místě byla po dobu zásahu a šetření nehody řízena hasiči kyvadlově.

Foto HZS

Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.