Foto

Auto skončilo v záhonech a řidič v nemocnici

Řidič jako důvod nehody uvedl mikrospánek

Autor: Petr Novák čtvrtek 30. května 16:10 , aktualizace 16:43

Nehody

     Dnes po půl druhé odpoledne došlo v Mladoticích k dopravní nehodě, během které vozidlo Škoda Octavia vyjelo ze silnice, najelo na okrasný záhon a poté ještě narazilo do zábradlí.

     Z místa bylo hlášeno zranění, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a za pomoci sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     "Záchranáři na místě ošetřili muže ve věku 23 let, který utrpěl lehčí zranění a byl transportován k dalšímu vyšetření na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 2001 jel s vozem Škoda Octavia od obce Trojany na Manětín a v Mladoticích u autobusové zastávky se dle dosud zjištěných skutečností plně nevěnoval řízení, kdy uvedl, že měl mít mikrospánek. Následně vyjel mimo vozovku a narazil do zábradlí.
     Dechová zkouška na alkohol provedená u řidiče byla s negativním výsledkem,"
doplnila mluvčí policie.

Foto HZS

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.