Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet kamionu se dvěma osobními vozy na dálnici D5

Dopravní nehoda zablokovala dálnici z Prahy na Plzeň

Autor: Karel Aleš čtvrtek 7. března 19:42 , aktualizace 19:42

Dálnice Nehody

Partner článku – Express servis

     Dnes v šest hodin odpoledne došlo na 65. kilometru dálnice D5 ve směru z Prahy na Plzeň, před sjezdem na Ejpovice, k dopravní nehodě, během které se střetl kamion se dvěma osobními vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění jedné osoby, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali jednoho zraněného, naštěstí snad jen lehce.

     Dálnice byla uzavřena a provoz byl odkláněn na 62. kilometru na Rokycany. Po přibližně půl hodině byl provoz obnoven jedním pruhem.

     Podle svědků mělo k nehodě dojít tak, že polský řidič kamionu přejížděl z pruhu do pruhu, přičemž vjel do cesty osobního vozu, jehož řidič ve snaze zabránit nehodě strhl řízení. Bohužel toto osobní vozidlo dostalo smyk, narazilo do svodidel a zároveň došlo ke střetu s dalším osobním vozidlem.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté. Čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji doplníme.


 


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.