Foto Video

Řidička ztratila vládu nad vozem a srazila sloup lampy

Dopravní nehoda zablokovala Jateční třídu

28. listopadu 2023 12:35 , aktualizace 14:52

Hasiči Záchranáři Policie Doprava Nehody


     Dnes kolem půl dvanácté dopoledne došlo na Jateční třídě v Plzni k dopravní nehodě, při které řidička vozu Škoda Citigo vyjela ze silnice a narazila do sloupu veřejného osvětlení. Na pomoc ženě okamžitě vyrazili ostatní řidiči, kteří přivolali pomoc, preventivně kouřící motor vozu postříkali hasicím přístrojem a odklidili spadlý sloup ze silnice.


     Z místa bylo hlášeno zranění ženy, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči prostor nehody zajistili, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu. 

     Záchranáři si do péče převzali řidičku Škody a po ošetření na místě ji transportovali do nemocnice. "Žena narozená v roce 1954 utrpěla lehčí zranění a byla transportována na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů s tím, že nehodě pravděpodobně  předcházela zdravotní indispozice řidičky.

     Podle prvotních informací z místa řidička jedoucí ve směru z Lochotína ztratila kontrolu nad vozem, dostala smyk a vyjela na chodník, kde narazila do lampy.

     Požití alkoholu u ženy policisté vyloučili dechovou zkouškou a okolnostmi nehody se dále zabývají.

     Po dobu šetření byl provoz v místě nehody omezen kyvadlově, nyní je provoz již obnoven, ale tvoří se kolony v obou směrech.

Foto KP, video svědek (čas na kameře neodpovídá)



AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.