Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

S nákladním vozem protijedoucí auto doslova sešrotoval

Třináctiletou dívku museli z auta vyprostit hasiči a do nemocnice transportovat vrtulník

26. listopadu 2021 14:48 , aktualizace 14:56

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

     Včera krátce před osmou hodinou ráno došlo v Sokolově k vážné dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz s nákladním.
     "Čtyřiačtyřicetiletý řidič nákladního automobilu jel ulicí Citická a při odbočování vlevo zřejmě nedal přednost protijedoucímu vozidlu značky Renault, které jelo ve směru od Citice. V důsledku toho došlo ke střetu, kdy vozidlo Renault bylo vlivem nárazu odraženo vlevo mimo komunikaci a narazilo do ocelových svodidel," popsala nehodu tisková mluvčí policie.

      K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření. Z vraku Renaultu pak museli pomocí hydraulických nástrojů vyprostit teprve třináctiletou spolujezdkyni, která po nárazu zůstala ve voze zaklíněna.
     S ohledem na zranění dívky byl na místo povolán vrtulník Letecké záchranné služby, kterým byla transportována do nemocnice. Do nemocnice byl pozemní cestou transportován i pětapadesátiletý řidič Renaultu.

      Silnice byla po dobu zásahu zcela uzavřena. "Policisté s oběma řidiči provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativně. Případ je nadále v šetření policistů," doplnila mluvčí policie.

Foto HZS

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.