Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dopravní nehoda, hasiči vyprošťovali dvě ženy

Další dopravní nehoda, kdy řidička nepřizpůsobila rychlost na zasněžené silnici

15. prosince 2022 15:08 , aktualizace 15:16

Nehody Záchranáři

     Dnes těsně po poledni došlo na silnici198/II u odbočky na Mlýnec k nehodě jednoho osobního vozu, který skončil mimo komunikaci. Z místa byli hlášeni tři zranění, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, vozidlo stabilizovali, provedli protipožární opatření a dvě ženy vyprostili bez použití hydraulických nástrojů, třetí se z vozu zvládla dostat sama. Všechny tři zraněné ženy si poté do péče převzali záchranáři a transportovali je do nemocnice.

     Mluvčí záchranné služby nám uvedla, že záchranáři z místa transportovali tři ženy narozené v letech  1985, 2005 a 2002 s lehkými až středně těžkými zraněními do Stodské nemocnice.

     "Žena narozená v roce 1985 jela s vozidlem Škoda Octavia ve směru od Přimdy na Tachov, v levotočivé zatáčce dostala smyk a s vozem sjela do levého příkopu. Společně s ní ve voze cestovaly ještě dvě ženy narozené v letech 2002 a 2005," popsala nehodu mluvčí policie s tím, že řidička měla test na přítomnost alkoholu negativní.

Foto HZS

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.