Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet s autobusem i sražená seniorka

Dnešní ráno začalo bohužel několika dopravními nehodami

24. června 2020 08:38 , aktualizace 10:32

Doprava Nehody Záchranáři

     K první dopravní nehodě došlo kolem sedmé hodiny ráno na křižovatce Jateční a Chrástecké ulice v Plzni, kde se střetl autobus s osobním vozem. "Řidič vozu Škoda Fabia narozený v roce 1943 jel ulicí Chrástecká od ulice Mohylová a nedal přednost autobusu MHD, který řídil muž narozený v roce 1984. Autobus jel po ulici Jateční a odbočoval do ulice Chrástecká," popsala tisková mluvčí policie s tím, že při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob.
     Požití alkoholu bylo všech účastníků nehody vyloučeno dechovými zkouškami. "Při nehodě nebyl nikdo zraněn, řidiči vozidla Škoda Fabia se po nehodě udělalo nevolno, kdy to nesouviselo s dopravní nehodou," doplnila mluvčí policie. Muž byl proto  transportován záchranáři do Fakultní nemocnice Lochotín.

     Kolem osmé hodiny ráno došlo ke střetu dvou osobních vozů ve Vejprnické ulici v Plzni, tato nehoda se ale naštěstí obešla bez zranění.

     Jen o pár minut později vyjížděly všechny záchranné složky do Jiráskovy ulice v Rokycanech, kde osobní vůz srazil chodkyni. "Žena narozená v roce 1936 byla transportována s lehčím poraněním do Rokycanské nemocnice," uvedli záchranáři.

     Před devátou hodinou byla hlášena dopravní nehoda se zraněním od Horní Břízy a po deváté střet tří vozů, blokující Domažlickou ulici v Plzni ve směru do centra na úrovni hřbitova, naštěstí bez zranění.



     
     

Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost