Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Letící mísa muže pořezala na hlavě

U Letkova dnes zasahovaly všechny záchranné složky

10. července 2021 15:01 , aktualizace 15:01

Hasiči Nehody Záchranáři

      Dnes po dvanácté hodině došlo v Plzni v Letkovské ulici k havárii vozu značky Opel Corsa. Podle informací z místa jel řidič narozený v roce 1937 ve směru od Plzně na Letkov a podle svého tvrzení se snažil vyhnout protijedoucímu vozidlu. Bohužel ale dostal smyk, vjel do protisměru, sice se pokusil vozidlo udržet na silnici, ale manévr nezvládl a vyletěl z vozovky směrem vpravo. Vozidlo se asi dvakrát převrátilo a skončilo v poli.
      Ve vozidle byly nezajištěné předměty, které létaly vzduchem a zřejmě nejvážnější, hluboké řezné zranění na hlavě, muži způsobila porcelánová mísa. Vzhledem k tomu, že nehoda byla hlášena se zraněním, na místo vyjely všechny záchranné složky. Hasiči, kteří byli na místě první, poskytli muži první pomoc, zajistili místo události a provedli protipožární opatření. Záchranáři si poté převzali zraněného seniora a transportovali ho na chirurgickou ambulanci Fakultní nemocnice Bory. 
     Nehodu šetří policisté a zatím můžeme uvést, že test na přítomnost alkoholu byl negativní.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.