Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dnes dochází k dramatickému zvýšení počtu dopravních nehod

Záchranáři mají plné ruce práce a policisté nabádají řidiče k maximální opatrnosti

6. července 2021 14:18 , aktualizace 15:48

     Dnes dochází k dramatickému zvýšení počtu dopravních nehod, od rána policisté evidují již dvě dopravní nehody s účastí motocyklu nebo skútru, několik nehod osobních vozů a jednu nehodu dodávky. 

Zde jsou některé z nich           


07,00 - v Plzni pod CAN srazila tramvaj chodce, podrobnosti k této nehodě jsou zde

10,00 -  v Plzni na křižovatce Alej Svobody x Lidická došlo ke střetu osobního vozu se skútrem. Podle mluvčí policie jela řidička narozená v roce 1991 s vozem Honda od Karlovarské a vjela do křižovatky, kde došlo ke střetu se skútrem jedoucím od aleje Svobody, který řídil muž narozený v roce 1968. Během nehody byl zraněn řidič skútru a záchranáři ho museli transportovat do Fakultní nemocnice Lochotín na akutní zónu.

10,45 -  v Nezvěsticích došlo ke střetu dvou osobních vozidel

11,00 - u Nezbavětic havarovala dodávka do příkopu

11,20 - u Města Touškov havarovalo osobní auto do příkopu

12,40 - střet osobního auta s motocyklem u Rozněvic

14,00 - ve Starém Sedlišti narazilo osobní vozidlo do stromu

     Policisté proto nabádají všechny řidiče, cyklisty i chodce k maximální opatrnosti. "Buďte za volantem opatrní, dodržujte pitný režim, pokud se cítíte unavení, odpočiňte si a až poté pokračujte v jízdě. Nezapomínejte na dodržování předepsané rychlosti jízdy, dodržování bezpečnostních rozestupů a další pravidla. K ostatním účastníkům silničního provozu buďte ohleduplní. Pamatujte, že na silnicích nejste sami," uvedla nám mluvčí policie.

     "My se určitě přidáváme a prosíme, aby lidé nepřeceňovali svoje síly, vyhýbali se dlouhodobému a přímému pobytu na slunci, byli ve stínu a pili dostatek tekutin. Přejeme všem klidný zbytek svátečního dne," doplnili pak záchranáři.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.