Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Během patnácti minut došlo k pěti dopravním nehodám se zraněním

Složky IZS mají plné ruce práce, záchranáři do nemocnic transportovali pět lidí včetně mladistvého a dítěte

1. září 2021 18:13 , aktualizace čtvrtek 2. září 08:26

Alkohol Cyklista Doprava Nehody Záchranáři

     Takovou smršť dopravních nehod, ke které došlo ve středu odpoledne, záchranné složky dlouho nezažily. Během patnácti minut došlo k pěti dopravním nehodám se zraněním!

16:32 na Francouzské třídě v Plzni došlo ke střetu osobního vozu Mazda s údajně opilým mužem, podle informací z místa bezdomovcem, který náhle vstoupil do silnice přímo před projíždějící auto. K nehodě vyjeli záchranáři, hasiči i policisté. Záchranáři z místa transportovali muže narozeného v roce 1964 s lehkým zraněním a v ebrietě na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň.

16:34 v ulici Na Kaolínce v Horní Bříze došlo ke střetu osobního vozu Volkswagen s motocyklem. Podle svědků zde mladý motocyklista závodil s kamarádem a narazil do protijedoucího auta, následkem čehož přeletěl kapotu vozu a prorazil čelní sklo. Na místo vyjeli záchranáři, hasiči i policisté. Záchranáři z místa transportovali sedmnáctiletého chlapce s mnohačetnými zlomeninami na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Posádce vozu, ve kterém cestoval řidič se dvěma dětmi, se naštěstí nic nestalo, vylekanou holčičku hasiči uklidnili plyšovým dráčkem Záchranáčkem, kterého pro podobné případy vozí s sebou. Požití alkoholu byl u obou řidičů vyloučeno dechovými zkouškami.

16:35 na silnici II. třídy v Železné Rudě došlo ke střetu osobního vozu s dítětem jedoucím na kole. I zde zasahovali záchranáři, hasiči a policisté. Nezletilou cyklistku transportovali záchranáři se středně těžkým zraněním do Klatovské nemocnice. Podle prvotních informací zde vyjela nezletilá dívka z cyklostezky na silnici, kde došlo ke střetu s osobním autem.

16:44 na silnici č. 19 u Borovna došlo k havárii motocyklisty, i odsud bylo hlášeno, že jezdec utrpěl zranění a tedy i sem vyjížděly všechny záchranné složky. Podle prvotních informací zde havaroval šestatřicetiletý motorkář jedoucí směrem na Míšov a skončil mimo silnici. "Muže narozeného v roce 1985 transportujeme se středně těžkým zraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

16:47 v ulici Na potoce ve Šťáhlavech došlo ke střetu osobního vozu s motocyklem. Na místo opět vyjeli záchranáři, hasiči a policisté. "Muže narozeného v roce 1990 transportujeme do Rokycanské nemocnice s lehkým zraněním," uvedli záchranáři.

Foto z nehod v Horní Bříze a Francouzské ulice v Plzni

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!