Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tři nehody během dvou hodin, jeden z řidičů byl opilý

Všechny záchranné složky dnes vyjížděly k několika střetům aut

22. července 2022 13:14 , aktualizace 14:45

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

Záchranné složky v posledních třech hodinách zasahovaly hned u tří dopravních nehod.

Ledce

     K první nehodě došlo v půl jedenácté dopoledne v Ledcích, kde se střetly dva osobní vozy. Z místa bylo hlášeno i zranění, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 
     Hasiči zajistili místo události a záchranáři ošetřili zraněnou ženu. "Ženu ve věku přibližně 30 let jsme ošetřili a protože transport do zdravotnického zařízení nebyl nutný, byla ponechána na místě," uvedli záchranáři.
     Policisté nehodu vyřešili na euroformulář.

Lhotou pod Radčem

     K další nehodě došlo kolem čtvrt na dvanáct na Rokycansku na křižovatce mezi Lhotou pod Radčem a Malým Újezdem, kde se střetly dva osobní vozy. I k této nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události i provedli protipožární opatření a záchranáři si do péče převzali dva zraněné. "Z místa jsme transportovali ženu narozenou v roce 1992 a muže narozeného v roce 1991 do Rokycanské nemocnice s lehkými zraněními," uvedli záchranáři.
     "Řidička narozená v roce 1937 jedoucí ve voze Volvo při vyjíždění z vedlejší silnice nedala přednost řidiči vozu Volkswagen narozenému v roce 1991 jedoucímu po hlavní komunikaci," řekl nám k této nehodě tiskový mluvčí policie s tím, že zranění utrpěl řidič Volkswagenu a jeho spolujezdkyně. 
      Požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučeno dechovou zkouškou.

Loza

     Jen chvíli po poledni pak došlo ke střetu tří osobních vozů mezi Lozou a Nekmířem. Hasiči zde zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Záchranáři si do péče převzali jednoho zraněného muže. "Z místa jsme transportovali muže narozeného v roce 1987 s lehkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři. 
      "Třiatřicetiletá řidička vozidla Audi jela po sil. č. II/205 ve směru jízdy od obce Tlucná na obec Loza a z dosavadního šetření vyplývá, že za obcí Tlucná při odbočování vlevo nedala přednost protijedoucímu vozidlu Honda Civic a došlo ke střetu, následkem kterého bylo vozidlo Honda odhozeno na vozidlo Seat Ibiza řízené mužem narozeným v roce 1951," popsala tisková mluvčí policie.
      Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče vozidla Honda narozeného v roce 1987, u kterého bylo zjištěno i požití alkoholu, kdy dechovou zkouškou byla zjištěna hladina jedno promile alkoholu. Nehodou se policisté i nadále zabývají.


 


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.