Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda, dívka nezvládla řízení a s vozem narazila do stromu

Na místě tři mladí zranění lidé, dívku a muže musel z místa transportovat vrtulník LZS

21. května 2023 11:59 , aktualizace 12:07

Nehody

   
     V noci na dnešek kolem deváté hodiny došlo u Bojanovic nedaleko Rabí k vážné dopravní nehodě, při které osobní vozidlo s mladými lidmi narazilo do stromu. Podle informací z místa nezvládla mladá řidička předjíždění, jedno vozidlo vytlačila ze silnice a sama pak narazila se svým vozem do stromu.

     Z místa bylo hlášeno, že zatímco ve voze vytlačeném ze silnice není nikdo zraněn, tak v autě, které narazilo do stromu, mohou být vážně zranění. Na místo proto vyjely všechny záchranné složky a z letiště v Líních vzlétl i vrtulník Letecké záchranné služby.

      Hasiči nám uvedli, že z vraku vozu museli vyprostit jednu osobu, dále zajistili místo události, provedli protipožární opatření a poskytovali součinnost záchranářům. "Záchranáři si do péče převzali tři mladé osoby ve věku kolem dvaceti let. Středně těžce zraněnou dívku a mladíka jsme do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín transportovali letecky. Třetího, což byl sedmnáctiletý chlapec, pak pozemní cestou do nemocnice v Klatovech s lehčími zraněními," uvedli nám záchranáři.

     "Řidička narozená v roce 2003 jedoucí s vozem Škoda Octavia předjížděla kolonu vozidel, přitom narazila do souběžně jedoucího osobního vozu, sama se pak již se svým vozem nezvládla zařadit zpět do svého pruhu, vyjela ze silnice a narazila do stromu," popsala nám nehodu mluvčí policie s tím, že mladá řidička měla test na přítomnost alkoholu negativní.

Foto: město Rabí

 



Workpress Aviation

Dynamická česká výrobní společnost se zaměřením na letecký průmysl.