Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Po nárazu do stromu se vůz převrátil na bok

Při dnešní ranní dopravní nehodě byl zraněn řidič i spolujezdkyně

Autor: Jana Holá pátek 16. února 12:59 , aktualizace 13:24

Hasiči Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – Vyresme.cz


     Dnes krátce po šesté hodině ráno došlo nedaleko Čichalova na Karlovarsku k dopravní nehodě, během které se osobní vůz Škoda po vyjetí ze silnice a nárazu do stromu převrátil na bok.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče a spolujezdkyně, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči oba cestující po stabilizaci vozu vyprostili a zároveň se postarali o zajištění místa nehody, provedení protipožárního opatření i likvidaci uniklých provozních kapalin.

     Řidiče i jeho spolujezdkyni si poté do péče převzali záchranáři, kteří oba po ošetření transportovali do nemocnice v Karlových Varech.

     "Řidič narozený v roce 1988 dle všeho nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel z vozovky a narazil do stromu, načež došlo k převrácení vozu. Provedení dechové zkoušky na alkohol nebylo s ohledem na zranění řidiče možné a byl proto nařízen odběr krve v nemocnici," uvedl nám tiskový mluvčí policie s tím, že se policisté nehodou dále zabývají.

Foto: HZS


Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.