Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Agresivní muž řádil ve Fakultní nemocnici na Borech

Výtržníka zpracoval pohotový zaměstnanec nemocnice a následně zadrželi policisté

20. dubna 2023 11:33 , aktualizace 12:26

Drogy Zadržení pachatele


     Včera ráno došlo v areálu Fakultní nemocnice Plzeň Bory k výtržnostem dle všeho zfetovaného muže. Podle svědků zde muž nejprve pobíhal areálem, pokřikoval na procházející lidi a vyhrožoval jim. Poté vešel do místního nově otevřeného bistra, kde si začal brát potraviny a nápoje, které okamžitě konzumoval, aniž by za ně zaplatil.

     "Mohu potvrdit že ve středu v ranních hodinách se v prodejních prostorách bistra Arma Fakultní nemocnice Bory pohyboval neznámý muž, který zde zkonzumoval nezaplacené potraviny. Po upozornění personálem se dostal do fyzické potyčky se zaměstnancem, který ho vytlačil z prodejních prostor. Zároveň byla kontaktována Policie ČR, která v brzké době muže v areálu nemocnice zadržela," uvedla nám tisková mluvčí Fakultní nemocnice Plzeň s tím, že ke zranění osob při události naštěstí nedošlo.

    Podle svědků se muž narozený v roce 1986 velmi vzpouzel a nespolupracoval, takže policisté museli k jeho zadržení použít donucovací prostředky. Podle našich informací měl muž pozitivní test na drogy a byl umístěn do policejní cely.

    "Vedení Fakultní nemocnice Plzeň děkuje všem zúčastněným zaměstnancům za jejich reakce na místě, zvláště pak zaměstnanci Oddělení dopravy, který muže donutil k odchodu," doplnila mluvčí nemocnice.


 




TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost