Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Pro pachatele si policisté museli dojít na střechu nemocnice

Muž po střeše vnikl do místnosti vzduchotechniky ve Fakultní nemocnici v Plzni

Autor: Jana Holá pondělí 11. března 18:17 , aktualizace 18:23

Bezdomovci Cizinci Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     V pátek odpoledne vyjížděli policisté na oznámení od ostrahy Fakultní nemocnice Plzeň Bory o podezřelé osobě pohybující se po střeše jedné z budov. 

     Po příjezdu na místo policisté vystoupili na střechu, kde bylo ze země vidět rozbité okno do místnosti s technologií vzduchotechniky, a protože nemohli tušit, kdo se v místnosti skrývá a jaké jsou jeho úmysly, s tasenými zbraněmi opatrně postupovali k oknu, přičemž osobu uvnitř vyzývali, aby vylezla - na vše se můžete podívat ve videu svědka:


     Po chvíli zevnitř vylezl muž a ukázalo se, že se jedná o slovenského bezdomovce, který se rozhodl si na takto neobvyklém místě vybudovat svou skrýš.

     Policisté cizince narozeného v roce 1998 zajistili a převezli k dalším úkonům na obvodní oddělení. Jeho jednáním  se nyní bude zabývat příslušný správní orgán.

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.