Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Teprve dvacetiletá Nikola svůj boj o život dnes před polednem bohužel prohrála

Brutální útok si vyžádal již druhý život, dívka i její nenarozené dítě nepřežili

25. října 2022 21:59 , aktualizace 21:59

Napadení Smrt

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Od čtvrtka 13. října sledujeme případ dvacetileté dívky ze Slovenska Nikoly D., kterou podle všeho útočník brutálně zbil a poté pohodil na nájezdu na hlavní tah z Plzně na Domažlice u čerpací stanice Mol mezi Plzní a Sulkovem. 

     Nyní bohužel musíme přinést velmi smutnou zprávu. Před chvilkou nás rodina informovala, že i přes obrovskou snahu lékařů ve Fakultní nemocnici Plzeň teprve dvacetiletá Nikola dnes před půl dvanáctou dopoledne zemřela.

     Úmrtí dívky nám potvrdila i tisková mluvčí policie. "V případu byla nařízena soudní pitva a policisté se případem dále intenzivně zabývají," uvedla nám dnes.

Celý příběh dvacetileté Nikoly

     Ve čtvrtek 13. října po jedné hodině odpoledne byla na nájezdu na hlavní tah z Plzně na Domažlice u čerpací stanice Mol mezi Plzní a Sulkovem nalezena velice vážně zraněná žena. Jejího bezvládného a zkrvaveného těla ležícího na krajnici si všiml projíždějící řidič, který jí ihned poskytl první pomoc a přivolal záchranné složky.

      Záchranáři si ženu převzali do péče a minimálně půl hodiny se pokoušeli jí stabilizovat, aby vůbec mohla být transportována do nemocnice. "Ženu ve věku přibližně dvacet let jsme s těžkým zraněním a ve velmi vážném stavu transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

      Policisté nájezd uzavřeli a na místo byl povolán výjezd kriminální policie i policejní technik k zajištění veškerých možných stop. Co se nedaleko čerpací stanice vlastně stalo nyní policisté zjišťují.
     "Dnes krátce po jedné hodině odpoledne jsme přijali oznámení o zraněné ženě nalezené nedaleko jedné z čerpacích stanic na výjezdu z Plzně. Jednalo se o cizinku narozenou v roce 2002. V současné chvíli probíhají prvotní úkony trestního řízení a k případu tak prozatím není možné poskytnout bližší informace," doplnila nám tisková mluvčí policie.


Kdo byla napadená?

      Podle informací přímo z místa měla být žena prostitutka, které se na tomto sjezdu často nabízejí, pocházející ze Slovenska. Je vyloučeno, že by jí její rozsáhlá zranění mohlo způsobit sražení autem. "Nikola měla na kaši rozmlácený obličej a rozbitou hlavu. Co víme, tak tu asi půl hodiny před tím, než ji našli, k někomu nastupovala do auta," popsala nám jedna z žen na místě a doplnila, že si myslí, že se na kamarádce vyřádil nějaký deviant.

     Útok překvapil i ostatní prostitutky, mezi kterými se dívka na výpadovce na Domažlice zdržovala. "Nikola tu byla asi tři nebo čtyři týdny, tedy s přestávkami, jezdila domů do Spišské Nové Vsi. Je mladá a hezká, takže si jí zákazníci hodně žádali. S holkama tu problémy neměla, rychle se skamarádila," popsala nám v pátek jedna z prostitutek, které se na místě často zdržují. "Nechápu, proč jí musel takhle zbít, nic podobného se tu už mnoho let nestalo," zakončila.

     Zdroj blízký rodině nám o pár dní později popsal, jak se Nikola do Čech k práci prostitutky dostala. "Do toho jí natáhla příbuzná jejího bývalého, která už roky vozí mladé holky ze Slovenska do Čech, kde je prodává," popsal nám muž, jehož totožnost má redakce k dispozici.  

Stav těhotné dívky

      Lékaři v plzeňské Fakultní nemocnici hodiny bojovali o Nikolin život. "Mladá žena je hospitalizovaná na Jednotce intenzivní péče a její zdravotní stav je velmi vážný," uvedla nám v pátek 14. října tisková mluvčí Fakultní nemocnice Plzeň. 

     Stav dívky se bohužel následující dny i přes veškerou snahu lékařů horšil. "Ve středu 19. října jí museli operovat a odebrat jí mrtvé miminko, byla totiž ve třetím měsíci těhotenství. Doktoři naší Nikolce nedávají moc šancí, že se vůbec probere. Srdíčko jí prý bije jen na 25 procent," popsal nám minulý týden dívčin otec.

     V úterý 25. října před půl dvanáctou dopoledne bohužel Nikola svůj boj o život prohrála a utrpěným zraněním v nemocnici podlehla.




Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.