Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jeden nezvládl zatáčku, druhý zase kruhový objezd

Policisté v noci na dnešek řešili v Plzni dvě dopravní nehody zaviněné nepřiměřenou rychlostí

15. července 2022 15:26 , aktualizace 15:26

Nehody

     V noci na dnešek došlo v Plzni ke dvěma dopravním nehodám zaviněným nepřiměřenou rychlostí.

     K první nehodě došlo před půlnocí na Mikulášském náměstí, kde mladý řidič s vozem Volkswagen Golf jedoucí od Slovanské třídy do centra nezvládl v mírné pravotočivé zatáčce řízení, vyjel vpravo mimo vozovku a o strom si urazil zadní kolo.
     Vůz se poté roztočil a skončil otočený napříč přes tramvajové koleje. "Řidič narozený v roce 1991 nepřizpůsobil rychlost jízdy, uvedl vozidlo do neřízeného smyku a střetl se mimo vozovku s lípou," popsala tisková mluvčí policie.
     Nehoda se obešla bez zranění osob. Požití alkoholu u řidiče vyloučili policisté provedenou dechovou zkouškou.

     Jen o půl hodiny později došlo k další nehodě, také zaviněné nepřiměřenou rychlostí, tentokrát na Borských polích. "Řidič narozený v roce 1987 jel s vozem Škoda Octavia z Domažlické ulice v levém pruhu, přejel dělící ostrůvek a následně i tři pruhy kruhového objezdu, načež přes obrubník najel na travnatý střed objezdu," popsala tisková mluvčí policie.
     I v tomto případě se nehoda obešla bez zranění a policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou.


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.