Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet motocyklu s dodávkou

Zraněného motorkáře musel do nemocnice transportovat vrtulník

30. června 2023 14:44 , aktualizace 14:46

Doprava Nehody


     Včera před půl pátou odpoledne došlo na silnici ze Spáleného Poříčí na Rožmitál pod Třemšínem, konkrétně mezi Míšovem a Teslíny, k vážné dopravní nehodě, při které se střetla dodávka s jezdcem na motocyklu.
     Vzhledem k tomu, že k nehodě došlo na hranici Plzeňského a Středočeského kraje, vyjely k nehodě záchranné složky z obou krajů a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z letiště v Líních.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a řídili v místě dopravu, zatímco zraněný motorkář byl v péči záchranářů transportován do vrtulníku a následně letecky dopraven do Fakultní nemocnice Lochotín. 

     Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1941 jel s vozem Renault Master po účelové komunikaci, která přibližně 500 metrů za obcí Míšov ústí na silnici I/19 mezi obcemi Míšov a Teslíny, kdy při vjíždění na silnici I/19 a odbočování vlevo směrem k obci Teslíny nedal přednost v jízdě řidiči narozenému v roce 1962 jedoucímu na motocyklu Kawasaki po silnici I/19 ve směru od obce Míšov směrem k obci Teslíny, přičemž došlo ke střetu."

     Dechové zkoušky byly u obou řidičů s negativním výsledkem a nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu Plzeň - venkov.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.