Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čtyři promile nezvládl

Vulgárně pořvával na kolemjdoucí a pak se skácel

1. dubna 2021 09:46 , aktualizace 11:28

Alkohol Záchytka

      Včera kolem šesté hodiny večer se hned několik občanů procházejících Karlovou ulicí v Plzni obrátilo na tísňové linky, že se v ulici pohybuje zřejmě silně opilý muž, který vulgárně křičí na kolemjdoucí, něco se jim snaží vysvětlit, ale pouze nesmyslně blekotá a nakonec upadl na zem, kde zůstal nehybně ležet.
      Na místo se jako první dostala hlídka policistů z OHS, která na chodníku nalezla sípajícího muže, ležícího na zádech. Protože se nebyl schopen postavit a z počátku ani srozumitelně reagovat, policisté muže uložili do stabilizované polohy a zjišťovali, zda není zraněn. Krom odřených loktů žádné zranění nenalezli, a tak muže pohlídali do příjezdu inspektora provozu zdravotnické záchranné služby, který muže vyšetřil. Ani ten nenalezl žádné zranění, a ačkoli se v průběhu vyšetření muž dokonce trochu probral, stále nebyl schopen rozumné komunikace. Jediné, co na všechny otázky odpovídal, bylo: "Jděte do prdele", což zopakoval asi desetkrát.
     Policisté mezitím zjistili, že muž leží před ubytovnou, ve které byl ubytován, ale správce jim vysvětlil, že byl dnes propuštěn z práce, a proto mu bylo ukončeno i ubytování. Protože muž byl pod velmi silným vlivem alkoholu a svým jednáním ohrožoval své zdraví i život, rozhodl záchranář o jeho transportu do protialkoholní záchytné stanice. "Při dechové zkoušce, které se muž podrobil, byla naměřena hodnota 3,91 promile alkoholu," uvedla tisková mluvčí policie. 


 


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.