Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý řidič ujel od nehody

Krom jedné a půl promile měl i blokovaný řidičský průkaz

31. prosince 2021 10:56 , aktualizace 12:15

Alkohol Nehody

     K dopravní nehodě, od které viník ujel, došlo včera v poledne na křižovatce v Chodově na Domažlicku. "Padesátiletý řidič osobního automobilu Fiat jedoucí po vedlejší pozemní komunikaci od prodejny směrem ke křižovatce s hlavní pozemní komunikací odbočoval vlevo ve směru na osadu Výhledy, nerespektoval svislou dopravní značku Dej přednost v jízdě a vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní silnici jel od Výhledů na Trhanov třiadvacetiletý řidič vozidla Mercedes Benz, s nímž se střetl," popsala tisková mluvčí policie s tím, že řidič vozidla Fiat po srážce na místě dopravní nehody nezastavil a pokračoval v jízdě.

     Dopravní nehoda se obešla bez zranění osob. Přivolaní policisté začali po vozidle viníka i jeho řidiči pátrat a nalezli ho odstavené u domu v Chodově, kde se nacházel i řidič. "Policisté muže vyzvali k dechové zkoušce a odborné měření elektronickým přístrojem bylo s pozitivním výsledkem 1,51 promile alkoholu," doplnila mluvčí policie.

     Policisté řidiče zajistili a převezli do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, navíc policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích zjistili, že řidič má od května 2019 platnou blokaci řidičského oprávnění pro všechny skupiny. Případem se policisté dále zabývají.

Foto PČR

 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.