Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řval na procházející a pak si vybíjel zlost na cizí motorce

Poté, co chtěl kopnout i strážníka, skončil muž v poutech a poté na záchytce

28. března 2022 13:16 , aktualizace 13:30

Alkohol Městská policie Napadení Záchytka Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

     Pořádným virválem na sebe v pátek odpoledne upozornil muž procházející Veleslavínovo ulicí. Ten nejprve na všechny strany vykřikoval nadávky doprovázené mácháním rukama a nakonec vše završil útokem na zaparkovaný motocykl.

     Na místo přivolaní strážníci muže vyzvali, aby se uklidnil, a ten jim vysvětlil, že za to vlastně vůbec nemůže. "Osmadvacetiletý muž strážníkům tvrdil, že se pohádal s přítelkyní, opil se a neovládá své jednání. Strážníci se jej z toho důvodu rozhodli převézt k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice," popsala nám tisková mluvčí strážníků.

     Při čekání na příjezd vozidla pro převoz silně podnapilých osob ale zajištěný muž začal být znovu agresivní a strážníky nejprve slovně a pak i fyzicky napadal. "Agresivní jednání muže vygradovalo, když se pokusil jednoho ze členů hlídky kopnout. To se mu nepovedlo, za pomoci donucovacích prostředků byl zpacifikován a skončil v poutech," uvedla mluvčí strážníků s tím, že jelikož bylo zjištěno, že má muž zraněný prst, byl nejdříve převezen na chirurgii k ošetření a následně přepraven k vystřízlivění na PAZS.

     Přestupkové jednání muže bude postoupeno k dořešení správnímu orgánu.

Foto MP

 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.