Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Těžce opilý řidič se s autem převrátil

Se třemi a půl promile zranil sebe i svého spolujezdce, letět pro něj musel vrtulník

20. listopadu 2020 08:16 , aktualizace 09:04

Alkohol Nehody Záchranáři

     Dnes ve čtvrt na sedm ráno u Holoubkova vyletěl osobní vůz ze silnice a po nárazu do stromu se ještě převrátil. "Z dosavadního šetření policistů vyplývá, ze řidič narozený v roce 1989, který jel ve směru od Holoubkova na Rokycany, nezvládl řízení vozu Škoda Fabia a přejel do protisměru, kde sjel do příkopu. Tam vozidlo narazilo do stromu a poté se převrátilo na střechu," uvedla tisková mluvčí policie.
      Na místo vyjely všechny záchranné složky a také vzlétl vrtulník LZS, hasiči zajistili místo události, záchranáři si do péče převzali dva zraněné muže.
      "LZS z místa transportovala muže narozeného v roce 1989 s lehkým zraněním a v silné ebrietě na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Druhý muž narozený v roce 1969 byl odtransportován pozemní posádkou do Rokycanské nemocnice s lehkým zraněním," uvedli záchranáři.
      Ještě před transportem se řidič podrobil dechové zkoušce, která vyšla pozitivní s výsledkem těžko pochopitelných téměř 3,5 promile. Havárii dále šetří policisté, doprava v místě byla svedena do jednoho pruhu a provoz je řízen hasiči.

Foto HZS a PČR

 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.